MARDİN / KIZILTEPE - Üçevler İlkokulu

Nis

23 Nisan 2024 günü saat 11.00'da  okulumuzda Geleneksel Köfte Partisi yapılacaktır. Partiye tüm öğretmen ve  öğrencilerimiz davetlidir.

Kas

Değerli veliler 08.11.2023 tarihinde okulumuzda Tavada yumurta Etkinliği yapılacaktır. Öğrencilerimiz yarın okula gelirken yanlarında bir adet tava,bir adet yumurta ve ekmek getirmeleri rica olunur.

Ekm

Sayın Veli,
Okulumuz ve Kızıltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi işbirliği ile kadın velilerimize yönelik "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çocuk Hakları" konulu seminer düzenlenecektir. Seminere katılımınızı önemle rica ederiz.

Üçevler İlkokulu Müdürlüğü

Tarih :27/10/2022
Saat :13:30
Yer:Üçevler İlkokulu

Ekm

Kadın velilerimize yönelik düzenlediğimiz 1.Kademe Okuma Yazma Kursumuz 15.10.2022 tarihinde başlıyor. Velilerimize duyurulur.

Eyl

Ana Sınıfı Öğretmenimiz Ramazan OĞUR okulumuzdaki  görevine  başladı. Velilerimize duyurulur.