MARDİN / KIZILTEPE - Üçevler İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerimizin sevinçlerine sevinç katmak ve onlara güzel bir anı bırakmak adına, öğretmenlerimiz ve idaremiz İşbirliği ile  tüm öğrencilerimize ızgara köfte yapılarak dağıtıldı. Çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Partimize katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gözlerinizdeki mutluluk daim olsun çocuklar :)
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun...

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını velilerimizin de katılımı büyük bir  coşku ile kutladık.

Ock

Okulumuz 1-A sınıfı dönem sonu etkinlikleri kapsamında Okuma Bayramı yaptı. Sınıf öğretmeni Gülbin AYDIN'a emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Faaliyet Haftası film izleme etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenmiştir. Bu doğrultuda okul idaremizce etkinlik programı hazırlanarak uygulamaya konulmuştur.

Ara

Güneşli kış gününde 2-A sınıfı okulumuz bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 85'inci yıl dönümünde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okul bahçemizde gerçekleşen törenle anıldı.

Kas

Yumurta Kırma etkinliğimiz başladı. 3 ve 4.sınıf öğrencilerimiz etkinliklerini tamamladılar. Bizlere destek olan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Atatürk'ün armağanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çoşku ile kutladık. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında koordinatör öğretmenimiz İlyas KALAY ve 4-A sınıf öğretmenimiz Musa KILIÇ tarafından okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencilerine   mahalle camisine  ziyaret gerçekleştirdiler.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine kitap katkısında bulunan Esra MACİT Hanımefendiye okul yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Ağu

Okulumuzun onarım işleri başladı. Mevcut tuvaletler, su tesisatı,elektrik tesisatı, çatı olukları, boya badana işleri ve ana sınıfı genişletme çalışmaları son aşamasına geldi.

Tem

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında, öğretmenlerimiz tarafından  öğrenci sıra ve masalarının onarımı yapıldı.

Haz

Ana sınıfı öğrencilerimizi mezun ettik. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla mezuniyet töreni yapıldı. Okul öncesi öğretmenimiz Ramazan OĞUR hocamıza emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI BÜYÜK BİR  ÇOŞKU İLE KUTLADIK.